Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
58ste winkel voor De Goudreinet

Mega groentenwinkel geopend in Zutphen

Tholen - Kansen genoeg voor AGF-speciaalzaken, zegt Dick Akster rayonmanager bij Van Raavenswaaij, groothandel achter De Goudreinet. De AGF-keten opende onlangs een nieuwe winkel in Zutphen. Ze pakken daar meteen goed uit met een oppervlakte van 450m2 waarmee ze niet onderdoen voor de AGF-afdeling van buurman Albert Heijn XL waar natuurlijk ook een groot AGF-assortiment staat uitgestald. De Goudreinet kan zich goed onderscheiden. "We hebben natuurlijk een heel breed en kwalitatief goed en vers assortiment en we vergeten onze klanten niet. We maken altijd tijd voor een gezellig praatje."



Hoewel AGF de basis is, is niet de gehele winkel daarmee gevuld. "De AGF-afdeling met losse producten is ongeveer 250m2. De koeling beslaat ongeveer 14 meter. Naast gesneden groenten en aardappelen, salades en maaltijden presenteren we daar ook olijven en kipproducten. We gaan een beetje richting verswinkel. We hebben ook 5m presentatie Hollandse kaas en 8 meter noten en zuidvruchten waar we ook veel in doen."



Het concept slaat aan in Zutphen. De winkel draait inmiddels 3 weken op volle toeren. "Het gaat supergoed", zegt Dick. "Mensen zijn echt enthousiast. Zutphen miste echt een gespecialiseerde AGF-zaak met rauwkost, salades, maaltijden en gesneden groenten." De Zutphense zaak is de 58ste van de Goudreinet-keten in Nederland en zeker niet de laatste. "We zijn altijd op zoek naar goede locaties", besluit Dick.



Voor meer informatie
De Goudreinet Zutphen
Dick Akster