Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe voorzitter en ondervoorzitters BelOrta verkozen

De nieuwe Raad van Bestuur van BelOrta heeft gisteravond, een week na de Algemene Vergadering met Bestuursverkiezingen, Dirk Bertels verkozen als voorzitter. Dirk Bertels volgt Leo Baestaens op en wordt bijgestaan door ondervoorzitters Didier Algoet, Francis Puttemans en Danny Raskin.

Dirk Bertels (voorzitter BelOrta) is sinds 1980 tomatenteler in Duffel. In 2001 werd hij lid van de Raad van Bestuur van Mechelse Veilingen. Sinds begin 2013 was hij ondervoorzitter van de Raad van Bestuur van BelOrta en voorzitter van de PAG (productadviesgroep) tomaten. Dirk Bertels zetelt ook in enkele besturen die werken rond het veilingwezen.

Didier Algoet (ondervoorzitter BelOrta) is sinds 1994 actief als tuinder inDuffel. Hij is gespecialiseerd in de teelt van paprika. Sinds 2007 zetelde hij in de Raad van Bestuur van Mechelse Veilingen. Sinds begin 2013 was hij ondervoorzitter van de Raad van Bestuur van BelOrta en voorzitter van de PAG Paprika.

Francis Puttemans (ondervoorzitter BelOrta) begon als tuinder op hetouderlijk bedrijf in Haren-Brussel in 1980, maar sinds 1987 teelt hij witloof in Kampenhout. Sinds 1990 zetelde hij in de Raad van Bestuur van BRAVA en COƖBRA, waar hij tevens ondervoorzitter was. Sinds begin 2013 was hij ondervoorzitter van de Raad van Bestuur van BelOrta en voorzitter van de PAG Witloof. 

Danny Raskin (ondervoorzitter BelOrta) is fruitteler in Romershoven-Hoeselt, waar hij van 1983 tot 1990, samen met zijn broer Emiel, het ouderlijk bedrijf uitbaatte. In 1991 bouwden ze een nieuw bedrijf uit, waar ze appelen, peren en aardbeien telen. Reeds sinds 1983 zetelde hij in de Raad van Bestuur van Veiling Borgloon. Vanaf 1 januari 2014 is hij ondervoorzitter van de Raad van Bestuur van BelOrta waar hij voortaan voorzitter zal zijn van de PAG Hardfruit. 

(v.l.n.r.) Dirk Bertels, Didier Algoet, Francis Puttemans en Danny Raskin

Voor meer informatie:
BelOrta 
+32(0)15 565 292 
Publicatiedatum: