Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste Eminent Taste experience georganiseerd

Op donderdag 24 mei 2018 heeft Eminent Food & Seeds de eerste 'Taste experience' georganiseerd met het Eminent consumenten testpanel. Eminent breidt haar assortiment continu uit met de nieuwste type groenten en variƫteiten. De nieuwe producten moeten aan de hoge eisen van Eminent voldoen en doorlopen daarvoor een aantal stappen. Een van deze stappen is een consumenten onderzoek met het Eminent testpanel. Hiervoor heeft Eminent de 'Taste experience' in het leven geroepen.



Taste experience 
Tijdens de eerste 'Taste experience' op 24 mei zijn met een aantal producten van Eminent Food & Seeds diverse smaakproeven uitgevoerd. Maar ook is het testpanel gevraagd, om hun mening te geven over diverse concepten. De resultaten uit de 'Taste experience' worden als input gebruikt, om de product ontwikkeling van Eminent op hoog niveau te houden, maar zo blijft het assortiment van Eminent ook afgestemd op de wensen van de eindgebruiker.



Voor meer informatie:
Eminent
ABC Westland 
2685 DB Poeldijk
+31(0)174 214 570

Publicatiedatum: