Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De handigste manier om overal van verse AGF te genieten

"Het bedrijf verwerkt en levert verschillende soorten verse groenten en fruit, zoals appelen, ananas, kaki, watermeloen, pompoen, uien, wortelen, limes en citroenen. "Dit is de makkelijkste manier voor consumenten om overal vers fruit te kunnen eten, dat haar natuurlijke smaak behouden heeft en niet meer gesneden, gewassen of verwerkt hoeft te worden," schrijft Fruitsapp, de online marktplaats waar ook Ready Fruit onderdeel van uitmaakt. 



Het bedrijf Ready Fruit werd in 2012 in Valencia opgericht en is gespecialiseerd in het verwerken en conserveren van groenten en fruit. Het begon als een kleine fabriek waar met de hand citrus gesneden werd. De producten werden aan de cateringsector geleverd en hadden een houdbaarheid van maar 12 dagen. Met de hulp van het CEEI, het European Centre for Innovative Companies, bediende het bedrijf klanten in de hele regio Valencia. "Het was al snel een succes en Ready Fruit besloot een eigen snijmachine te ontwikkelen om het proces automatiseren. Dit stelde het bedrijf in staat om haar markt naar heel Spanje uit te breiden."



Volgens Fruitsapp onderscheidt dit bedrijf zich omdat het traditie met innovatie weet te combineren en kan garanderen dat de gesneden en verpakte groenten en fruit hun natuurlijke smaak behouden. "Ready Fruit selecteert alleen de beste grondstoffen en houdt de temperatuur gedurende het hele verwerkingsproces op peil. Daarnaast maakt het gebruik van het gepatenteerde en 100% natuurlijke Fresh Preservation System."

Klik hier om het volledige artikel te lezen. 

Bedrijfsinformatie::
Ready Fruit
Valencia, Spain
T: 96 166 52 59
Publicatiedatum: