Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Norma breidt gezond groenten en fruit merkassortiment steeds verder uit

Exclusieve eigen merken tegen voordelige prijzen - bij Norma geldt dat ook voor het groenten- en fruitassortiment. De discounter uit Nürnberg heeft haar assortiment aan verse producten nu nog verder uitgebreid wat betreft het groenten en fruit merkassortiment: voor de gezonde vitaminekick zorgen de Norma-merken River Valley Fresh en River Valley Premium (fruit) evenals Erntekrone Fresh en Erntekrone Premium (groenten). Bij losse groenten en los fruit kunnen de klanten kiezen voor het merk Ernteschatz, en per direct is ook nog het newcomer-merk 'my smile' verkrijgbaar, met voordelige grootverpakkingen uit gecontroleerde duurzame teelt.

 
Zes sterke eigen merken uit het groenten- en fruitassortiment bij discounter Norma - op deze foto zijn er vijf daarvan te zien: River Valley Fresh, River Valley Premium, Erntekrone Fresh, Erntekrone Premium en Ernteschatz. Foto: obs/Norma

Van ananas tot aan courgette, van bananen tot aan asperges: de Norma-filialen in heel Duitsland bieden hun klanten alles wat zij nodig hebben voor een verse en gezonde voeding. Hierdoor kunnen de klanten altijd op de beproefde Norma-kwaliteit vertrouwen en altijd tegen voordelige dagprijzen.
 
 
Publicatiedatum: