Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tradiro Uitzendbureau gaat verhuizen

Tradiro Uitzendbureau gaat verhuizen naar een nieuw kantoor aan de Coldenhovelaan 12, De Lier. Vanaf januari 2011 was Tradiro gevestigd in het pand aan de James Wattweg 20 in Vlaardingen. Tradiro Uitzendbureau is de laatste jaren erg hard gegroeid, waardoor het huidige kantoor in Vlaardingen te klein is geworden. Dit maakt een verhuizing noodzakelijk.


 
Medio september staat de verhuizing naar het voormalig Fresq kantoor gepland. Het huidige pand in Vlaardingen heeft 350m2 en het nieuwe onderkomen heeft een ruimte van 850m2. De verhuizing van Vlaardingen naar De Lier geeft Tradiro voldoende ruimte om plaats te bieden voor de verwachte groei in de komende jaren.

Tradiro Uitzendbureau
Tradiro is in 2007 begonnen als een uitzendbureau voor de tuinbouw. Maar inmiddels heeft het klanten in het verpakken van groente, techniek, horeca, logistiek en in de bouw. "Met onze uitzendkrachten nemen zij voor veel klanten de zorgen omtrent personeel uit handen. Naast uitzenden kunnen wij ook de hele personeelsadministratie uit handen nemen door middel van payroll."
 
Voor meer informatie:
Tradiro Uitzendbureau
James Wattweg 20
3133KK Vlaardingen
010 – 234 1441

 
 

 
Publicatiedatum: