Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bouquet Fruits

'Zeg het met fruit'

Om zijn studie te betalen, richtte de jonge Marokkaan Sami Aatita in januari 2017 Bouquet Fruits op. Het bedrijf was meteen een succes en vandaag de dag heeft de in Casablanca gevestigde onderneming 10 mensen in dienst. Sami leidt het bedrijf samen met zijn vader. 

Bouquet Fruits maakt op bestelling fruitboeketten,- manden en decoraties voor diverse gelegenheden. Sami: "Het fruit wordt bij lokale leveranciers ingekocht. Het is altijd vers en wordt kort voor levering pas verwerkt en gesneden. Door cellofaan en citroensap te gebruiken blijft de kwaliteit van het fruit ook in de zomermaanden optimaal behouden. 



De producten van Bouquet Fruits zijn bestemd voor de Marokkaanse markt. Sami: "Onze klanten zijn onder meer banken, cateraars en particulieren. We bekijken momenteel ook de mogelijkheden voor de export via een Europese franchise."

Sami en zijn vader

"Het idee van deze boeketten bestond al op andere continenten, zoals in Amerika, maar ik denk dat wij de enige in Afrika zijn die dit doen." 


Sami doet zijn afstudeerstage momenteel bij Schneider in Grenoble 



Voor meer informatie:
Bouquet Fruits
Sami Aatita
+212 626552663
+330767466728

Publicatiedatum: