Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zwitserse groothandel opent groothandel met een oppervlakte van circa 15.000 vierkante meter

Transgourmet plant nieuwe expansiestappen in Oostenrijk

Groothandelaar Transgourmet met de hoofdvestiging in Basel breidt uit op de Oostenrijkse markt. "We hebben expansieplannen in Oostenrijk'', zegt een woordvoerster tegen de Zwitserse 'Handelszeitung'. De Coop-dochter wil in mei in Schwarzach (deelstaat Voralrberg), niet ver van de Zwitserse grens, een gastronomie-groothandel met een oppervlakte van bijna 15.000 vierkante meter openen.

Voorwaarde is wel dat de plaatselijke bouwkundige autoriteiten de bouw toestaan. De reden: delen van de nieuwbouw die bijna klaar is, raken de beschermingsstrook van een hoogspanningsleiding. "Bij de volgende bouwonderhandelingen vindt er een definitief overleg plaats'', zegt de woordvoerster, "de definitieve beslissing ligt natuurlijk bij de autoriteiten.'' Transgourmet rekent met de opening op 17 mei.

Verdere vestigingen
Daarnaast zoekt de groothandelaar naar verdere vestigingsplaatsen in het buurland. "Zodra er verdere potentiële vestigingen verworven zijn, maken we dit bekend'', aldus een woordvoerster. Reeds in 2016 nam Transgourmet de groothandelstak C+C Pfeiffer van de Oostenrijkse Pfeiffer group over.

Verdere informatie:
Transgourmet Österreich GmbH
Egger-Lienz-Straße 15
4050 Traun, Austria
Telefoon: +43 (0) 7229 / 605 - 1500
Fax: +43 (0) 7229 / 605 - 51500
Publicatiedatum: