Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Udea bouwt nieuw pand op Foodpark Veghel

Udea bouwt nieuw pand op Foodpark Veghel

Tholen - Udea gaat een nieuw pand op het Foodpark Veghel bouwen. Hiermee zal een vernieuwingsslag plaatsvinden op het gebied van mechanisatie en automatisering. "We gaan een complete nieuwbouw neerzetten. Er liggen heel mooie plannen. We liepen al een tijd met het idee rond, maar de uitvoering heeft heel wat voeten in de aarde gehad. We hebben er verschillende adviseurs bij betrokken en we zijn er van overtuigd dat we hiermee ongelooflijk goede stappen kunnen gaan zetten. Qua prestaties, betere beheersing en foutloos leveren bijvoorbeeld. Daarmee zullen we zeker in de bio-branche ook op technologisch gebied voorop lopen", vertelt Udea-directeur Erik Does.



Erik verwacht dat het pand pas in 2020 in zijn geheel in gebruik zal worden genomen. Mogelijk verhuist het kantoorgedeelte al eind 2019 naar de nieuwe locatie. Wat opvalt bij het zien van de impressie van het nieuwe pand is dat het kantoorgedeelte veel weg heeft van een groentenkas. Een bewuste keuze, meent Erik. "Hierin laten we onze 'verse roots' zien en het vele glas staat voor de transparantie die bij ons voorop staat." Met de nieuwbouw worden de twee bestaande distributiecentra voor vers- en droogwaren gecentreerd. "In het nieuwe gebouw zullen we weer met zijn allen bij elkaar zitten en dat is een heel prettig vooruitzicht. Het moet een fantastische werkplek worden."

Zoals gezegd gaat het niet alleen om een nieuw pand, maar wil Udea ook de nodige vernieuwingen op het gebied van mechanisatie en automatisering doorvoeren. "We willen niet alleen A, maar ook B en C zetten. We gaan niet alleen in een nieuw pand aan de slag, maar willen ook verder mechaniseren en gaan gebruik maken van een compleet nieuwe software. We gaan alles aan elkaar verbinden, zodat we de consument via meerdere kanalen kunnen bedienen." Volgens Erik gaan de afnemers en winkeliers de positieve gevolgen hiervan zeker merken. "Gezien de toenemende concurrentie waarmee we ook in de toekomst te maken zullen hebben, moeten we nog een aantal stappen maken. We hopen met dit nieuwe pand een goede fundering hiervoor te leggen." De ondernemer heeft hoge verwachtingen van alle ontwikkelingen. "We stappen volgens mij op een heel mooi moment in. Er is veel nieuw, maar hierin is voldoende zekerheid om het aan te durven."

Voor meer informatie:

Erik Does
Udea
Doornhoek 4040
5465 TD Veghel
0413 256700
edoes@udea.nl
www.udea.nl