Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voorjaarsactie Schulp weer volop verkrijgbaar in speciaalzaken

Sinds begin van deze maand is de voorjaarsactie van Schulp weer volop verkrijgbaar in de speciaalzaken. Onder de naam 'Rondje van Schulp' worden in een fraaie transparante koker verschillende smaakvarianten aangeboden in combinatie met een gratis Schulp sapglas. Onder meer bij De Echte Groenteman Ronnie Weegink in Hengelo. Ronnie is enthousiast over de actie en doet al een paar jaar mee: 'ik begon een paar jaar geleden met 20 stuks en nu verkoop ik een hele pallet. Het levert extra omzet op met bijvoorbeeld Moederdag'. 

Verkoopadviseur Jaap van Pijkeren van Schulp Vruchtensappen licht toe dat hij onderweg veel enthousiaste reacties krijgt van de ondernemers: 'Het wordt gezien als een risicoloos artikel waarbij consumenten op doeltreffende wijze kennismaken met Schulp sappen, dan wel met nieuwe smaakvarianten. Dit bevordert herhaalaankopen, waardoor deze actie een blijvend resultaat oplevert.' 

Ronnie is ook zeer te spreken over de verrijdbare presentatiemogelijkheid. 'De houten voorraadkist waarop de Rondjes van Schulp gepresenteerd staan trekt ook passanten in ons overdekte winkelcentrum zorgt zo voor extra omzet.'

Het 'Rondje van Schulp' is ook verkrijgbaar als biologische variant. Ook voor 'Biologisch Rondje van Schulp' geldt dat deze normaal gesproken verkrijgbaar is tot eind van de maand. 


Ronnie en Marjolein van DEG Ronnie Weegink in Hengelo.

Voor meer informatie:
Schulp Vruchtensappen
Zandpad 76
3621 NG Breukelen
+31(0)346 259 630
Publicatiedatum: