Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gastro Star neemt convenience-specialist Sylvain & CO SA over

Convenience slaproducent Eisberg, onderdeel van de Bell Food Group, neemt Sylvain & CO SA uit Zwitserland over. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de verwerking van sla, groenten en fruit en behaalt met 180 medewerkers een jaaromzet van circa 40 miljoen Zwitserse frank (circa 33,44 miljoen euro).

Het bedrijf hoort in de ultrafresh convenience-sector tot de belangrijkste aanbieders van Zwitserland. Alle medewerkers worden overgenomen en de huidige directeur Sylvain Agassis blijft aan als directeur. Voor het bedrijf en het merk Sylvain & CO betekent de overname het veiligstellen van hun toekomst in een dynamische marktomgeving.



Eisberg beschikt over drie productiebedrijven in Zwitserland evenals één in Hongarije, één in Polenen één in Roemenië. Voor de inkoop van een deel van de grondstoffen bestaat een inkoopbureau in Spanje. Met de overname van Sylvain & CO breidt Eisberg haar productiecapaciteit in deze groeiende productgroep uit. Bovendien bouwt Eisberg daarmee haar positie in West-Zwitserland verder uit. Sylvain & CO wordt met terugwerkende kracht per 1 januari 2018 in de Bell Food Group opgenomen. Over de overnameprijs werd stilzwijgen overeen gekomen.

Voor verdere informatie:
www.sylvainanco.ch
www.eisberg.com
www.bellfoodgroup.com

Publicatiedatum: