Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Hans van Helvoirt: "Wij richten ons op smaakkopers"

Nog zes tot acht weken Portugese handsinaasappelen

Tholen - Aanbieders van Portugees citrus zijn er niet al te veel op de Nederlandse markt. Hans van Helvoirt uit Brakel heeft er echter zijn specialiteit van gemaakt. Jaren geleden stapte hij tijdens zijn vakantie in de Algarve een pakstation binnen en een paar uur later was Goldra Citrus geboren. Hans levert het Portugese citrus aan diverse groothandels, speciaalzaken en markthandelaren.



"Terwijl Spanje wat leegraakt met handsinaasappels, gaat het seizoen in Portugal nog zeker zes tot acht weken door met de sappige Lane Late-sinaasappelen en de zoete Valencia Late, die we tot juni/juli blijven aanbieden", vertelt Hans. "Dit citrus vindt wekelijks gretig aftrek, met name in het zuiden van het land, maar vooral in Noord-Holland, waar kwaliteit ook zeer wordt gewaardeerd."



"Wij richten ons vooral op smaakkopers en klanten die graag een lekkere sinaasappel willen eten en verkopen. Ook citroenen zijn voorradig. Handelaren die nog niet bekend zijn met Portugees citrus, roep ik op om contact op te nemen en te proeven waarom een sinaasappel of mandarijn uit Portugal nou zo smaakvol en overtuigend is."

Voor meer informatie:
Hans van Helvoirt
Goldra Citrus
Flegelstraat 7a
5306 AW Brakel
06-53434213
fruitexpresshans@live.nl
www.sinaasappels.eu