Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Limonaira kondigt oprichting Grupo Argentino aan

Limoneira, marktleider binnen de wereldwijde tuinbouwsector met vestigingen in Californië, Arizona en Chili, heeft de oprichting van Grupo Argentino aangekondigd, een samenwerkingsverband tussen het bedrijf en Argentijnse citrustelers- en verpakkers. De Grupo Argentino zal de Amerikaanse aanvoer van citroenen gedurende de zomer op het noordelijk halfrond aanvullen met een consistente aanvoer uit Argentinië. Naast Limonaira zullen ook F.G.F. Trapani S.A., Padilla Citrus S.A. en EarlyCrop S.A. onderdeel van het netwerk uit gaan maken. 

"Ons One World of Citrus Model levert ons goede resultaten op en Grupo Argentino is weer een nieuw stukje in deze puzzel," vertelt Alex Teague van Limoneira. "Het kost tijd om bedrijven te vinden die onze visie en missie delen. Ieder lid van de Grupo Argentino onderschrijft Limoneira's doelstelling om ononderbroken citrus van de hoogste kwaliteit met de beste service te leveren."

"We zijn al ruim 60 jaar actief op de citrusmarkt en hebben een goede naam opgebouwd. Ook zijn we voortdurend blijven groeien. We exporteren wereldwijd en vinden duurzaamheid erg belangrijk. We zijn GolablGAP-, SEDEX- en BRC Food-gecertificeerd. One World of Citrus is het logistieke model dat ons bedrijf gebruikt."

Pablo Jose Padilla, van Padilla: "We telen citrus van hoge kwaliteit voor de Argentijnse markt en de internationale export. We beheren ieder onderdeel van de keten zodat we zeker zijn dat ons product haar eindbestemming in goede conditie bereikt. Alle leden van Grupo Argentino hebben dezelfde werkwijze en daarom is samenwerking een logische stap die ons in staat stelt schaalvoordelen te benutten."

"EarlyCrop werd opgericht om tegemoet te kunnen komen aan de vraag op het noordelijk halfrond tijdens het laagseizoen," legt EarlyCrop-directeur Fernando Seoane uit. "In combinatie met geavanceerde technologie heeft dit tot een forse groei op markten over de hele wereld geleid en deze samenwerking bouwt verder op die in Noord-Amerika. Het is een win-winsituatie." 

Voor meer informatie:
John Chamberlain
Limoneira Company
Tel.: +1 805-708-0364
Website: limoneira.com
Publicatiedatum: