Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hoe Nederlandse technologie bij kan dragen voor Zuid-Afrikaanse telers

Het afgelopen jaar heeft Verbos Business Development zich, in samenwerking met RVO en de Nederlandse ambassade in Zuid-Afrika, o.a. gericht op het vinden van innovatieve oplossingen, die Nederlandse bedrijven (inclusief start-ups) hebben om land- & tuinbouw te verduurzamen. Gedacht kan worden aan bijvoorbeeld waterbesparende oplossingen, klimaatbestendige zaden, energie-efficiëntie verhogende oplossingen, slimme tools en technieken, bodemverbeteraars, software- & geodata oplossingen. Tijdens de PMA in Kaapstad in 2017 is er destijds een workshop gehouden omtrent dit thema met een groot aantal voorbeelden van Nederlandse innovaties.



Het CSA rapport is in januari uitgebracht waarna er nog een workshop is gehouden met een groot aantal stakeholders in het bijzijn van de ambassadeur en de landbouwattaché. Naar aanleiding hiervan is er ook nog een addendum opgesteld. 

Voor meer informatie en het boekje:
K. van den Bos
Verbos Business Development
t.a.v. K. van den Bos
Publicatiedatum: