Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geweldig idee, maar is het geen 1 april-grap?

Kenianen blij met introductie condoom met avocadosmaak

In Kenia is altijd iets te beleven. Momenteel lijkt een nieuw product de markt hier razendsnel te veroveren. Durex heeft namelijk een condoom met avocadosmaak op de markt gebracht waarmee het bedrijf op innovatieve wijze inspeelt op de huidige trend. Naar verluidt vliegen de condooms de winkelschappen uit.
De verklaringen waarom Durex juist voor deze vrij onconventionele fruitsmaak heeft gekozen, lopen uiteen maar omdat de regering de export van avocado's heeft verboden is er in het land wel een overvloed aan dit fruit ontstaan. 

Er woedt ook een verhitte discussie over de doeltreffendheid van de condooms met avocadosmaak en sommigen vragen zich zelfs af of het gebruik ervan gezondheidsvoordelen biedt. Het blijkt namelijk dat avocado's meer kalium dan bananen en overige fruitsoorten bevatten. 

Na dit grote succes zal Durex nog een ongebruikelijke smaak op de Keniaanse markt introduceren: 'nyama choma'. Gezien het overweldigende succes van het avocadocondoom zal dit nieuwe product ook gegarandeerd in de smaak vallen. 





Publicatiedatum: