Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Succesvolle aftrap Freshride – tussenstand opbrengst € 25.081,00

Voeding en wieleranekdotes: het bleek een gouden combi op de Freshride Proloog avond van 22 maart. Ruim 70 man (en vrouw!) luisterden geboeid naar het passievolle betoog van huisarts Tamara den Weijer over de onderschatte rol van leefstijl in de gezondheidszorg. "We hebben als huisarts medicijnen gestudeerd maar we kunnen beter paprika's voorschrijven dan pillen".

Maarten Ducrot – oud profrenner en wieleranalist – vertelde over het belang van voeding in sport. Uiteraard doorspekt - en hierbij hevig afdwalend - met allerlei anekdotes uit zijn carrière als profrenner.

Bieden
Uitsmijter van de avond was de veiling ten bate van de Daniël den Hoed kliniek die op hilarische wijze geleid werd door Jelte van Kammen van Harvest House en Jacco Vooijs van LTO. Bieden en overbieden, eenmaal-andermaal-verkocht! Met een prachtig financieel resultaat: aan het einde van de avond was de tussenstand € 25.081,-

Bieden kan overigens nog steeds op 1 'kavel': de deelname van Jelte van Kammen aan de Freshride. Hij gaat sowieso de 101 km rijden maar als de biedingen de vijfduizend euro overschrijden, dan wordt het de XL afstand van 202 km! Bieden onder vermelding van je sponsorbedrag is mogelijk via eric.vanheijningen@combivliet.nl.

Voor meer informatie:
Freshriders
www.freshriders.nl
info@freshriders.nl

Publicatiedatum: