Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuwsblad Transport organiseert sessie rond Brexit

Wat zijn de gevolgen van de Brexit?

De aankomende Brexit domineert het nieuws. De datum staat vast: 29 maart 2019 maar hoe de situatie er dan uitziet voor de EU en het Verenigd Koninkrijk is nog altijd onzeker. De gevolgen voor de logistiek lijken groot: grenscontroles, douaneformaliteiten, vergunningen en cabotage. Komt er nu wel of geen overgangstermijn nadat de Britten de Unie verlaten?

Het Verenigd Koninkrijk is een belangrijke exportmarkt voor de sector, maar wat gaat er nu concreet veranderen? Wat betekent de Brexit concreet voor de logistieke bedrijfsvoering? Deze vraag staat centraal bij de Sessie Brexit georganiseerd door Nieuwsblad Transport op 5 april in Rotterdam.

Aan het woord komen verschillende experts die vertellen over de Brexit. Op het programma staan onder andere René Buck (Buck Consultants), hij analyseert de scenario's van de Brexit, Martin Meacock van Descartes geeft tekst en uitleg over de gevolgen voor de digitale werkprocessen en Roel van 't Veld van de Douane vertelt over vrij verkeer van goederen en personen.

Het programma geeft antwoord op de volgende vragen:
  • Wat zijn de mogelijke scenario's van Brexit?
  • Welke stappen kan ik nu zetten om optimaal in te spelen op mogelijke uitkomsten?
  • Waar liggen de risico's/kansen voor mijn organisatie?
  • Wat gaat er gebeuren met BTW en douane?

Klik hier om het volledige programma te bekijken.

De redactie van AGF.nl heeft twee vrijkaarten gekregen voor de Sessie Brexit. Heb je interesse, stuur dan een mail aan rudolf@agf.nl
Publicatiedatum: