Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wim Landwaart bestuursvoorzitter ADN

Afgelopen dinsdag, tijdens een bijzondere 125ste Ledenraadsvergadering, stonden bestuursverkiezing(en) en het afscheid van een Dilly Degenaars, die 20 jaar voor ADN werkte op de agenda. Dick Meulblok vertrekt als bestuursvoorzitter en geeft het stokje over aan collega-bestuurslid Wim Landwaart, die tijdens de Ledenraadsvergadering unaniem werd gekozen tot voorzitter van ADN.


Wim Landwaart neemt de voorzittershamer over van Dick Meulblok

Bestuursvernieuwing
ADN neemt nog officieel afscheid van Dick. "Dick heeft ADN gebracht tot waar het nu is: een sterke, zelfstandige, onafhankelijke en professionele organisatie. Maar liefst 22 jaar heeft hij daarbij als voorzitter van de vereniging aan het roer gestaan". Deze vergadering stond in het teken van vernieuwing van het bestuur. De wens binnen ADN is om de vereniging door minimaal 5 bestuursleden te laten aansturen. Tijdens de ledenvergadering konden de leden kiezen uit drie kandidaten. Twee werden vanuit het bestuur van ADN voorgedragen: Gert Jan Wiemerink (Goor) en Luc van Bokhoven (Drunen). Een tegenkandidaat werd aangedragen door (voormalig) regio Zuid West Nederland in de persoon van Frans van de Polder (Rotterdam). Middels een schriftelijke stemming werden Gert Jan Wiemerink en Luc van Bokhoven door de aanwezige leden gekozen.
Komende Ledenraad zal in het teken staan van het officiƫle afscheid van Dick Meulblok.


Dilly neemt officieel afscheid van voorzitter Dick Meulblok en daarmee van ADN

Afscheid Dilly Degenaars
Van een andere orde was het afscheid in de Ledenraad van Dilly Degenaars. In het ADN magazine kondigde Dilly haar vertrek al aan. In het komende Magazine besteedt ADN volop aandacht aan haar afscheid van de Ledenraad, Bestuur en collegae. "Dilly heeft er bij ADN een dienstverband van 20 jaar opzitten. Een prestatie van formaat. Daar zijn we (Ledenraad, bestuur en medewerkers) meer dan dankbaar voor. Gister werd er in de Ledenraad passend afscheid van Dilly genomen met een lach en een traan. Dilly is een trouwe en bijzondere collega. Vanaf 1 april zal zij ADN gaan verlaten en gaat voor haar een nieuw leven van start. Ze mag dan gaan genieten van een (vervroegd) welverdiend pensioen", laat ADN in een persbericht weten.



Publicatiedatum: