Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
flexibele deur in rijpkamer van BG Door

Delegatie Global Berry Congress bezoekt LBP

Tijdens het driedaagse Global Berry Congress, dat begin deze week in Rotterdam werd gehouden, staat traditioneel op de derde dag een delegatietoer op de agenda. Daar is zo veel belangstelling voor dat de organisatie inmiddels een aantal toeren organiseert uiteenlopend van een bezoek aan de Haven van Antwerpen tot een bezoek aan de Universiteit van Wageningen en bijvoorbeeld een rondleiding bij LBP.

Een groep van meer dan dertig bedrijven vanuit de gehele wereld en allemaal betrokken bij de internationale handel van bessen werd door LBP ontvangen met een presentatie en een rondleiding. In twee groepen werd een bezoek gebracht aan de koelcellen en de rijpfaciliteiten maar ook werd er rondgekeken op de verpakafdeling waar diverse verpakkingslijnen beschikbaar zijn voor het verpakken van, onder meer, bessen.

Zo kreeg de groep ook de flexibele deur te zien die BG Door als pilot in één van de acht rijpkamers heeft geïnstalleerd. "BG Door is daar specialist in en doordat deze deur zichzelf oprolt, win je veel ruimte ten opzichte van de standaard-deuren van de rijpkamers. We zijn er dan ook dik tevreden over", vertelt commercieel manager Anton Filippo.



Het gemengde gezelschap met gasten uit Rusland, het Midden Oosten, Maleisië, Zuid Afrika, Servië, Roemenië, Polen, Oekraïne, Duitsland en België maar ook uit Nederland kregen daarbij uitgebreid uitleg over de mogelijkheden die LBP als logistiek dienstverlener te bieden heeft,

Na een kleine 2 uur vertrok de bus met gasten naar het volgende onderdeel van de delegatietrip in Pijnacker. Een mooie gelegenheid voor LBP Rotterdam BV om de bessenwereld, die LBP en haar faciliteiten nog niet kende kennis te laten nemen van alle mogelijkheden die het te bieden heeft.

Voor meer informatie:
Anton Filippo
LBP Rotterdam
Honderdland 50
2676 LS - Maasdijk
Tel: 0031-174-530545
afi@lbp.net
www.lbp.net

Publicatiedatum: