Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Lennart Middelburg: "Ook op- en overslagruimte voor derden"

VMP start eigen loods in Poeldijk

Over twee weken gaat Vegetables Market Place (VMP) beginnen met een eigen loods in Poeldijk. "We blijven op het ABC-Westland terrein in Poeldijk en verhuizen naar Huisnummer 427. Vanaf 3 april zullen wij gaan beginnen op onze nieuwe locatie. Door de sterke groei die we hebben doorgemaakt en wij ook steeds meer grotere mixorders verladen voor onze klanten, zijn wij op zoek gegaan naar een geschikt pand en hebben wij een mooie locatie gevonden", vertelt Lennart Middelburg.


 
De nieuwe locatie beschikt over 1600 m2 loodsruimte met 4 laaddocks en 3 koelcellen waar tot 500 pallets opgeslagen kunnen worden. Momenteel verwachten wij niet zelf alle 500 pallet ruimte in de koelcellen nodig te gaan hebben, dus willen wij ook op- en overslag aan gaan bieden aan derden. Ook willen wij onze nieuwe locatie zo snel mogelijk gaan certificeren (HACCP, BRC,IFS )", aldus Lennart.
 


"De afgelopen maanden hebben wij veel importhandel gedaan vanuit Spanje en Marokko, maar dat seizoen loopt nu snel af en stappen we steeds meer over naar Nederlands product omdat kwaliteit mede door het slechte weer niet echt meer meevalt vanuit deze landen. Daarom is het ook goed dat de verbouwing van de nieuwe locatie al bijna klaar is en dat wij voor de start van het Holland-seizoen kunnen gaan beginnen in onze nieuwe locatie."


Voor meer informatie:
Lennart Middelburg
Vegetables Market Place
ABC Westland 427
2685 DE Poeldijk
Tel: 0031 174527130
Mob: 0031 622509817

Publicatiedatum: