Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Central Fruit gaat gerijpte bananen verkopen in Brussel

Vanaf maandag 19 maart gaat Central Fruit ook gerijpte bananen verkopen in Brussel. Bart Tielemans, al enkele jaren de expert op het vlak van bananen binnen de Group A. De Witte, zal het team van Central Fruit versterken. Hiermee wordt er enerzijds heel wat kennis toegevoegd aan het verkoopteam, maar zal dus ook het productengamma uitgebreid worden.



"De nood om ook gerijpte bananen aan te bieden op het Brusselse importcentrum is een vraag die al enkele jaren gesteld werd. We zijn heel blij dat Bart Tielemans de overstap maakt van De Swert om bij ons zijn kennis en kunde door te geven," stelt filiaalmanager William Willems.



"We hebben met ons eigen CEBON-bananen een hele sterke troef in handen. Prijs-kwaliteit is dit product een voltreffer en kunnen we een bepaald segment van de markt aanspreken," vervolgt Bart Tielemans. Uiteraard worden ook Chiquita-bananen aangeboden.

Voor meer informatie:
Stijn Vermoere
Group A. De Witte
M +32 494 30 34 35
stijn.vermoere@groupadw.be
www.cibel.be
www.cebon.be

Publicatiedatum: