Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Camposol Trading Europe sleept Europese prijs in de wacht

Camposol Trading Europe, onderdeel van Camposol, heeft tijdens de uitreiking van de European Business Awards de prijs voor Business of the Year in Nederland in de wacht gesleept. Het bedrijf won de prijs in de categorie van 26-150 miljoen euro omzet. De European Business Awards zijn het grootste prijzenprogramma waarbij succes, innovatie en ethiek binnen Europese bedrijven worden gewogen.

Volgens de organisatie wordt de prijs uitgereikt aan bedrijven die boven de rest uitsteken en uitzonderlijk financiële cijfers, sterke groei en innovatiestrategie en leiderschap in de markt tonen. Ze kijken naar inventiviteit, goede relatie met betrokkenen en lange termijnplanning, gebalanceerd bij een de constante dynamiek van de markt.

Camposol Trading Europe is één van de 25 bedrijven in de Benelux die de prijs wonnen en zal deze regio vertegenwoordigen in de laatste ronde van de competitie. Het panel bestaat uit een onafhankelijke jury bestaande uit onder andere senior topmensen en academische leiders.

Jorge Ramírez, CEO of CAMPOSOL, ziet de prijs als "een erkenning voor alle teams die bouwen en steun bieden aan de wereldwijde operaties."

Meer informatie:
Sergio Torres
CAMPOSOL Fresh B.V. 
Tel: +31 - 0174 - 521 016 
Publicatiedatum: