Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Richard Strijbis, Tovano:

"Pasen altijd goed voor extra verkoop walnoten in de dop"

Tholen - Tovano uit Maasdijk voert jaarrond de welbekende gestempelde Diamond walnoten aan. Volgens Richard Strijbis zorgen feestdagen als Pasen en Pinksteren voor steeds meer afzet. "Pasen is na Kerst de belangrijkste periode voor de verkoop van walnoten in dop. Mensen willen dan gewoon toch wat extra's."



Momenteel komen de Diamond-walnoten van Tovano uit de Verenigde Staten, maar ook het overzeese seizoen staat alweer in de startblokken. "Dit jaar valt Pasen vroeg (1-2 april) en dat is voor ons alleen maar interessant. Het is nog niet echt terrassenweer en mensen willen toch hun maaltijden opfleuren met een nootje, pitje of zuidvrucht erin. Mensen willen gewoon wat luxers op tafel en daar kunnen wij voor zorgen", vertelt Richard.

De vorig jaar geïntroduceerde 25 kilo doos is volgens de notenhandelaar bij de klanten goed ontvangen. "Het is een mooie dichte doos, die gelijk als display kan worden gebruikt. Tovano is hierin de enige in Europa die de walnoten op deze manier aan kan bieden. Daarbij zorgt onze hele vernieuwde uitstraling voor wat fris elan."


Voor meer informatie:
Richard Strijbis
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
Tel.: (0174) 52 83 33
Fax: (0174) 52 80 01
www.tovano.nl