Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 maart

Freshride Proloog: Geen EPO maar AGF

Ben jij jezelf al eens tegengekomen in het leven? Dan heeft Maarten Ducrot goed nieuws: topprestaties worden geleverd door mensen die zichzelf tegenkomen en dan toch wegen zoeken om de volgende stap te zetten. Hij vertelt hier met veel enthousiasme over tijdens de Freshride Proloog 'Geen EPO maar AGF'.

Dat je beter paprika's kunt eten dan pillen slikken, is iets wat huisarts Tamara de Weijer al jaren roept. Haar passie voor de rol van voeding en leefstijl in relatie tot gezondheid en ziekte brengt ze deze avond graag op haar publiek over.

De presentatie van de avond is in handen van Jelte van Kammen en Jacco Vooijs. Als veilingmeesters zullen zij nog enkele unieke stukken onder de hamer brengen. Mis het niet en meld je nu aan via Freshriders.nl/proloog. De kosten van deze avond bedragen € 25,- all-in. De opbrengst van deze avond komt volledig ten goede aan de Daniël den Hoed kliniek, omdat wij het belangrijk vinden om als organisatie een bijdrage te leveren aan een gezond leven. Met elkaar kunnen wij er ook dit jaar weer voor zorgen dat er geld beschikbaar komt voor onderzoek en behandeling tegen kanker. Help jij mee?



Save the date: mis ook deze 'klassiekers' niet!
26 mei – Familyride
8 sep - Freshride
17 nov – Marathonride

Voor meer informatie:
Freshriders
www.freshriders.nl

Publicatiedatum: