Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ralph Coenen (Vitacress Real): “We willen ‘De Cool Blue in de AGF sector’ zijn"

Nieuw bedrijfspand Vitacress Real geopend

Met de 3e verhuizing in 5 jaar tijd laat Vitacress Real zien dat ze nog lang niet zijn uitgegroeid. Afgelopen zaterdag opende Vitacress Real de deuren van haar nieuwe bedrijfspand. Sinds 2013 is Vitacress Real actief in de wereld van de verse kruiden. De hele keten van teelt tot verpakken en levering hebben ze in eigen handen.



Het begon in 2013 met één productielijn, 7 man personeel en 1 medewerker op een kantoor zo groot als een bezemkast. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot ruim 80 medewerkers in de productie en 20 op kantoor. Als kruidenspecialist binnen Europa zorgen ze ervoor consumenten kunnen genieten van lekker eten met natuurlijke smaakmakers. Hun missie luidt: "Bringing Real Taste to Life". Het gaat goed met het bedrijf, gezien de groei in medewerkers en in omzet de afgelopen jaren.


Kruidenlunch

Ralph Coenen, managing director van Vitacress Real; "We willen 'De Cool Blue in de AGF sector' zijn. Een hardwerkend team vol ambities dat met beide voeten op de grond staat en wel houdt van een lolletje. We doen dingen graag net even iets anders dan collega's in de AGF sector. Dit laat het nieuwe bedrijfspand ook duidelijk naar voren komen. Met schommels in de entree, een pingpongtafel, voetbaltafel en met een eigen ontwikkelde 'Greenhouse Café', zoeken we continu naar nieuwe manieren van werken zodat onze medewerkers ook één van onze vier kernwaardes vol trots uit kan dragen, namelijk 'We Smile'."


Live cooking




Voor meer informatie
Vitacress Real
Faunalaan 50
5928 RZ Venlo
T:+31 (0) 88 352 05 20
www.vitacressreal.com
info@vitacressreal.com



Publicatiedatum: