Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aartsenfruit brengt natuurlijk gedroogde kaki’s naar de Benelux

Aartsenfruit start met de import van natuurlijk gedroogde kaki's uit Azerbeidzjan. Het verse kakiseizoen ligt reeds achter ons en hiermee voegt Aartsenfruit een innovatief product aan zijn al brede assortiment toe. Balkhoorma is de eerste en grootste producent in Azerbeidzjan van gedroogd en half gedroogd fruit, waaronder kaki's. Balkhoorma onderscheidt zich door innovatieve producten en zijn eigentijdse presentatie. Aartsenfruit is de exclusieve partner van Balkhoorma voor de Benelux.



Deze kaki's groeien op plantages in de Balkan. Na de oogst worden ze onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. In volledig hygiƫnische omstandigheden wordt de kaki eerst gesorteerd en vervolgens met schoon water gewassen. Tijdens het schoonmaken worden de beschadigde, onvolgroeide en rijpende vruchten uit het proces gefilterd. Het vocht van de kaki, wordt in een speciaal apparaat bij lage temperaturen verwijderd, zodat de kaki zijn voedingswaarde en alle nuttige eigenschappen behoudt en zijn natuurlijke kleur ongewijzigd blijft.




De eerste zending bestaat uit de zogenaamde "kaki-chips" met 12x300 verpakt in
een Balkhoorma omdoos. Andere producten en verpakkingen kunnen in een later stadium worden toegevoegd. "Aartsenfruit is continu bezig met het vernieuwen en uitbreiden van het assortiment, dit product pas prima in deze strategie! Dat noemen wij nu nonstopfresh."

Voor meer informatie:
Sales-teams op de vestigingen :
Aartsenfruit Breda : +31-765248100
Aartsenfruit Venlo : +31-773241241
Aartsenfruit frugro : +32-15560860

Publicatiedatum: