Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Aspergekok René Brienen kookt

Limburgse asperges eten in Zwitserland?

De bekende Nederlandse aspergekok René Brienen is uitgenodigd om voor de gasten van de Zwitserse Hostellerie am Schwarzsee asperges te gaan koken. Van 26 t/m 29 april is René Brienen op 'asperge-bedevaart' in het bergdorpje aan de Schwarzsee. Eigenaar Peter Roodbeen heeft sterrenkok Brienen voor het zevende jaar op rij gevraagd de gasten van de Hostellerie een weekend lang te verwennen met zijn creaties op basis van Limburgse asperges. Limburgse asperge-liefhebbers kunnen er dit jaar bij zijn, want Peter Roodbeen heeft een aantrekkelijk vierdaags culinair verwen-arrangement samengesteld.



"Limburgse Asperges in Zwitserland, uiteraard met Rene Brienen":

Donderdag 26 april 2018
Vertrek 7.00 uur bij Restaurant Brienen aan de Maas in Well (L). Per luxe touringcar reist u naar Schwarzsee in Zwitserland
- 3 overnachtingen in **** Hostellerie am Schwarzsee www.hostellerieamschwarzsee.ch
- Diner (3 Gangen) bij aankomst in Hostellerie am Schwarzsee.

Vrijdag 27 april 2018
- Ontbijtbuffet, aansluitend vrije dag. Geniet van het hotel en de omgeving.
- Maak een mooie wandeling om de Schwarzsee, aansluitend lekker ontspannen in het zwembad en de sauna.
- 19.00 uur aanvang Asperge Festival met Rene Brienen & Friends.
7 Gangen Menu met wijnarrangement. Muziek door Sef Thissen, de Limburgse bariton!

Zaterdag 28 april 2018
- Ontbijtbuffet, aansluitend excursie naar Montreux met de bus.
- 18.00 uur Apèro Riche met uiteraard asperges en andere lekkernijen van de Big Green Egg
 
Zondag 29 april 2018
- Ontbijtbuffet, 10.00 Uur vertrek naar Nederland.
- Vertrek naar huis.


Inbegrepen:
• vervoer per luxe touringcar van Bergen naar Schwarzsee, bij aankomst in hotel 3 gangen menu • Vrijdag, zaterdag en zondag uitgebreid ontbijtbuffet • vrijdag gastronomisch Aspergemenu met wijnarrangement (alle tafeldranken zijn inbegrepen) en live muziek met Sef Thissen • zaterdag excursie naar Montreux • zaterdag Apèro Riche van de BigGreenEgg met asperges en andere lekkernijen inclusief drankjes • terugreis per luxe touringcar

Niet inbegrepen:
Overige consumpties, reisverzekering, tenzij onder inbegrepen aangegeven.

Prijs per persoon EUR 495.00 op basis van 2 persoonskamer.
Toeslag Eenpersoonskamer EUR 100.00

Publicatiedatum: