Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

8.000 nieuwe containers in de kleuren van Hamburg Süd

Containerfabriek Maersk Container Industry (MCI) uit de Chinese stad Dongguan heeft meer dan 8.000 nieuwe containers met de karakteristieke rode kleur en de witte opdruk van haven Hamburg Süd uitgeleverd. De 40' high cube droogcontainers, die midden januari geproduceerd werden, zijn van een speciale op water gebaseerde en milieuvriendelijke verf voorzien.


Foto: Hamburg Süd

De 8.000 eenheden horen bij een grotere opdracht tot containerbouw van Maersk Line. Om haar klanten in de toekomst wereldwijd een nog betere beschikbaarheid van uitrusting te bieden, worden de containerpools van Maersk Line en Hamburg Süd vermoedelijk in de loop van het tweede kwartaal van 2018 samengevoegd. Daardoor ontstaat – inclusief de meer dan 350.000 reeferboxen – de grootste en tegelijkertijd één van de modernste containervloten in de lijnscheepvaart. Deze vloot zal door beide carriers ingezet worden.

"De nieuwe containers zijn een teken van onze erkenning voor het sterke merk Hamburg Süd, een een concreet voorbeeld van hoe we verder in haar investeren om daarmee onze merkbeloftes te versterken", zegt Søren Toft, CEO van A.P. Moller - Maersk en lid van de adviesraad van Hamburg Süd.

Publicatiedatum: