Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Anna Litwin van Ewa-Bis

"Polen: "Gedroogde snack behoudt verse smaak "

Gezonde snackalternatieven waren een terugkerend thema op de Fruit Logistica vakbeurs van dit jaar. Hedendaagse consumenten hebben behoefte aan een ruime keuze aan gezonde tussendoortjes die ook nog eens makkelijk mee te nemen zijn. De Poolse leverancier Ewa-Bis heeft een nieuw concept bedacht om aan deze vraag tegemoet te komen en maakte van de gelegenheid gebruik om dit aan het aanwezige publiek in Berlijn te presenteren. 



"We zijn begonnen met een lijn gedroogde snacks in kokers. Ze zijn niet gedehydrateerd waardoor de smaak van de verse groenten en fruit behouden blijft. Alle snacks zijn puur natuur en bevatten geen conserveringsmiddelen. Ze zijn verpakt in kokers die handig mee te nemen zijn," vertelt Anna Litwin van Ewa-Bis. 



De gedroogde groente- en fruitsnacks zijn de nieuwste aanvulling op de bestaande lijn verse groenten en fruit in kokerverpakking, die het bedrijf vorig jaar op Fruit Attraction in Madrid presenteerde. De snackkokers zijn gevuld met een variĆ«teit aan verse groenten en fruit, zoals cherrytomaten, blauwe bessen en druiven. Anna legt uit dat de mogelijkheden eindeloos zijn en dat er per seizoen gevarieerd kan worden. In de koelkast bewaard zijn de producten zo'n 5 tot 7 dagen houdbaar. 



"We leggen ook de laatste hand aan onze snackkokers voor het diepvriessegment. De diepvriesverpakkingen bevatten fruit zoals mango's, blauwe bessen en aardbeien met een vanille- of chocoladesaus. Dit is dan weer een alternatief voor degenen die wat meer van zoet houden. De producten kunnen toegevoegd worden aan ijs of yoghurt om zo een heerlijk dessert te bereiden."


Voor meer informatie:
Anna Litwin
Ewa-Bis

Publicatiedatum: