Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe doseerverpakking voor blauwe bessen

Tijdens Fruit Logistica heeft Nature's Pride een doseerverpakking voor blauwe bessen gelanceerd. De nieuwe verpakking is voorzien van een hoekje die je kunt openklappen, zodat er gemakkelijk gedoseerd kan worden. Hiermee speelt het bedrijf in op de consument die veel onderweg is en op de trend dat bessen op meerdere momenten gedurende de dag worden gebruikt.



De nieuwe hersluitbare verpakkingen, die Nature's Pride in samenwerking met de grootste groenten & fruit distributeur van Noorwegen Bama Gruppen en het Italiaanse verpakkingsbedrijf Guillin heeft ontwikkeld, zijn vanaf week 11 jaarrond beschikbaar in 125g. De verpakkingen zijn goed stapelbaar, dat een efficiënte schappresentatie en palletbelading mogelijk maakt. Ook heeft het bedrijf voor dit verpakkingstype wereldwijd de exclusieve verkooprechten. De nieuwe verpakkingen worden geïntroduceerd onder het label EAT ME; het premium merk van Nature's Pride. 

Met deze innovatie wil Nature's Pride samen met telers en klanten de bessencategorie verder laten groeien door optimale oplossingen te vinden voor de veranderende consumptiepatronen en groeiende consumentenvraag.

Voor meer informatie:
Nature's Pride
Honderdland 611
2676 LV Maasdijk

Publicatiedatum: