Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe thermofoam deksels voor fruitkratten

Het Franse Janny MT heeft nieuwe thermofoam deksels ontwikkeld, die binnenkort op de markt komt. Het Franse bedrijf is gespecialiseerd in kunststof fruitkratten met gecontroleerde atmosfeer. "De nieuwe deksels zijn ontwikkeld om op elk ander type doos te passen en ze zijn beter geschikt voor transport," zegt directeur Benoit Janny van Janny MT.



De nieuwe deksels maken gebruik van de technologie van Janny MT voor gecontroleerde atmosfeer. Het formaat van het deksel past op 730L-bakken, die in elkaar kunnen worden geschoven als ze leeg zijn. Op deze manier kan ruimte worden bespaard en transportkosten verminderd. Het deksel is ontwikkeld aan de hand van een samenwerking tussen Janny MT en MacroPlastics, dat een grote Amerikaanse leverancier is van kunststof fruitkratten.



Er is verder geen verschil tussen de nieuwe deksels en de klassieke modules van Janny MT. "Ze kunnen worden gebruikt om allerlei soorten producten op te slaan, zoals zachtfruit, groenten of bloemen. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe versie van nut zal zijn bij de ontwikkeling van bewaring onder gecontroleerde atmosfeer. We beginnen in de VS en gaan dan door naar de rest van de wereld," aldus Benoit Janny.

Voor meer informatie:
Benoit Janny
Janny MT Company
Tel: +33(0)3 85 23 96 20
Mob: +33(0)6 78 08 67 67
jannyb@jannymt.com
www.jannymt.com
Publicatiedatum: