Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Groeien zo hard, het is eigenlijk niet te bevatten"

Bio4Pack bouwt nieuw bedrijfspand in Nordhorn

Tholen - Bio4Pack gaat een nieuw bedrijfspand laten bouwen in Nordhorn. Het bedrijf dat gespecialiseerd is in composteerbare verpakkingen is de afgelopen tijd zo snel gegroeid dat er dringend meer ruimte nodig is. Deze ruimte hebben ze gevonden in Nordhorn (direct over de grens bij Oldenzaal) en afgelopen vrijdag 9 februari is de overeenkomst met het bouwbedrijf D. Krings GmbH ondertekend. Patrick Gerritsen gaf in het najaar van 2017 in dit Biojournaal-artikel al aan dat een verhuizing noodzakelijk is. Patrick: "We zijn heel opgelucht en blij dat de overeenkomst een feit is. We groeien zo verschrikkelijk hard, het is eigenlijk niet te bevatten. De bouw gaat hopelijk deze maand al van start en we willen het nieuwe pand eind augustus betrekken."


De ondertekening van de overeenkomst, in aanwezigheid van burgemeester Thomas Berling van Nordhorn. Links aan tafel Patrick Gerritsen.

Hij vertelt dat het nieuwe pand vier keer zo groot zal zijn. "Hiermee kunnen we snel de volgende slag gaan maken. Niet alleen bio is sterk groeiende, maar ook de biobased verpakkingenbusiness is 'booming'. En onze verwachting is dat dit de komende jaren alleen maar verder zal gaan groeien. We zijn ook bezig met een certificering voor BRC S&D-certificering voor het nieuwe pand."




Bio4Pack staat deze week met een extra grote stand in hal 5 op de BIOFACH in Neurenberg (stand 5-424).

Voor meer informatie: www.bio4pack.com