Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Marco Vijverberg, EuroWest: "Keuze voor Jasa mede gebaseerd op goede service"

"Multifunctionele wegers met clippers zorgen voor uniformiteit in machinepark"

Tholen - Vorig jaar werd tijdens de Fruit Logistica al een deal beklonken tussen Euro West en Jasa voor de aanschaf van een nieuwe Girsac-verpakkingsmachine. Dit jaar kon het glas opnieuw geheven worden, want de verpakker uit Poeldijk schafte opnieuw enkele Newtec-wegers aan met netclippers. We werken al jarenlang samen met Jasa en zijn erg tevreden over hun service. Dat is voor ons net zo belangrijk als de machine zelf", licht Marco Vijverberg van Euro West de keuze voor de machine toe.



"Daarbij streven we naar uniformiteit in ons machinepark. Met deze uitbreiding kunnen we nog veel sneller dan voorheen verpakken. De machine wordt als het ware multifunctioneel, want bij de vier uitgangen is er nu de mogelijkheid voor een girsac-verpakking of een clipper. Daarbij zien we de Newtec-wegers als meest innovatieve product in de categorie. Voor de clippers hebben we om dezelfde reden gekozen voor de netclippers van C-pack", vervolgt de verpakker.

We kunnen de machines voor tal van AGF-producten inzetten van citrus tot avocado's, tomaten en spruiten", vervolgt Marco. "Uiteindelijk willen we ernaar toe dat al onze verpakte dozen via transportbanden intern worden getransporteerd. Goede heftruckchauffeurs zijn moeilijk te krijgen en we willen dit probleem oplossen door middel van automatisering. De aanschaf van deze machines is hier een volgende stap in."

www.euro-west.nl
www.jasa.nl