Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pink Lady geeft een Honeymoon Party

Op woensdag 7 februari gaf Pink Lady een feestje in het Sheraton Grand Hotel in Berlijn. Ruim vierhonderd gasten genoten van het eten, het drinken en de gezellige muziek. Het feestje, dat de Honeymoon Party werd genoemd, stond volledig in het teken van bijen. 

De vijf gastheren van de avond

Didier Crabos, president van Pink Lady Europe (midden) opende de avond met een speech. Hij sprak over de manier waarop bijen de appelbomen bestuiven en gebruikte dit als metafoor voor hoe iedereen binnen Pink Lady elkaar inspireert en verder helpt. Hierna volgden speeches van Andy MacDonald, CEO Coregeo, Phil Turnbull, CEO van Apple and Pear Australia, John Durham, chairman van de International Pink Lady Alliance en Philippe Toutlemonde, president van Star Fruits.







Om het bijenthema compleet te maken, werden op de muren grote honingraten geprojecteerd en kreeg elke gast na afloop een potje honing mee naar huis. 



Het toetje van de avond: Pink Lady met chocola en karamel of een roos van Pink Lady in bladerdeeg.

Voor meer informatie:
Pink Lady