Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaanse asperges 20 dagen eerder vanwege klimaat

Vanwege de klimaatomstandigheden heeft Fellini Patrizio de eerste Italiaanse asperges 20 dagen eerder dan gepland op de markt gebracht. De groenten zijn verpakt in bussels en voorzien van het bedrijfslogo zodat ze goed te herkennen zijn.



"De asperges worden geteeld door Italiaanse telers met wie wij een goede relatie hebben. De kwaliteit is uitstekend en een aantal dagen geleden is de afzet van start gegaan," zeggen Emile en Valentina Fellini.



De asperges zijn verpakt in bussels van 250 gram. De regio's waar ze worden geteeld zijn het zuiden van Lazio, Campanië en Calabrië.



"Vanwege de klimaatverandering is de afzet van asperges dit jaar 15-20 dagen eerder begonnen. Voor ons bedrijf is dit eerlijk gezegd geen probleem want we zijn een van de weinigen die nu al asperges van goede kwaliteit op de markt kunnen brengen. Dit hebben we voor een groot deel te danken aan de professionaliteit van de telers," zegt verkoopmanager Lamberto Giovanardi.



Momenteel zijn er in de supermarkten buitenlandse asperges te koop uit Mexico en Peru. Maar binnen enkele dagen zullen ook de Italiaanse asperges van Fellini Patrizio te koop zijn.

Contact:
Fellini Patrizio S.r.L.

Via G. Pascoli, 875
47035 Gambettola (FC) – Italië
Tel.: (+39) 0547 659 777
Fax: (+39) 0547 574 84
Email: emile@fellinipatrizio.it
Email: lamberto@fellinipatrizio.it
Web: www.fellinipatrizio.it 
Publicatiedatum: