Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"De grootste uitdaging voor Italiaanse bedrijven is om te laten zien dat we betrouwbare leveranciers zijn"

"Tijdens Fruit Logistica in Berlijn zullen we aantal van onze belangrijkste seizoensproducten laten proeven. Dat zijn de camone tomaat en de doornige artisjok, beiden van Sardinië. Daarnaast zullen alle tomaten en artisjokken van ons merk 'L'orto di Eleonora' tentoongesteld worden." Dat zegt Salvatore Lotta, commercieel directeur van Agricola Campidanese uit Sardinië.

Het jaar 2017 was een goed jaar voor het bedrijf. Zowel de omzet als de volumes groeiden met 30%. "Dat was te danken aan de komst van nieuwe klanten, maar ook onze vertrouwde klanten hebben de verkoop van onze producten verhoogd," zegt Salvatore.

"Ook in 2018 gaan we door met groeien. Op dit moment groeien we qua omzet, maar de volumes doen het eigenlijk nog beter. Ondanks dat in januari de prijzen daalden vanwege het te milde klimaat, rekenen we nog steeds op nieuwe klanten en versterken we de band met onze bestaande klanten."



De artisjokken vallen onder de verpakkingslijn 'passioni gourmet' met een zwarte en elegante verpakking die is uitgerust met een recept van een van de meest gerenommeerde chefs van Sardinië.

"De grootste uitdaging voor Italiaanse bedrijven is om te laten zien dat we betrouwbare en precieze leveranciers zijn met betrekking tot producten, certificering en leveringen. We hebben nog steeds te maken met vooroordelen die ons als onnauwkeurig en onbetrouwbaar bestempelen," zegt Salvatore.

L'orto di Eleonora heeft tijdens Bellavita in Amsterdam een ster gekregen voor de Camone tomaat en de artisjokken. Ook tijdens Bellavita 2015 in Londen heeft het bedrijf een ster gewonnen, ditmaal voor de watermeloen Gavina en de Majores meloen.

Tijdens Fruit Logistica zal Salvatore Lotta samen met zijn zoon Marco aanwezig zijn in Hal 4.2, stand C03.

Contact:
Agricola Campidanese

Via Doria, 5
09098 Terralba (OR)
Sardegna - Italië
Tel.: +39 0783 022959
Email: info@agricolacampidanese.it
Web: www.agricolacampidanese.it


Publicatiedatum: