Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe weeg- en verpakkingsmachine

Het wordt voor telers over de hele wereld steeds moeilijker om seizoensarbeiders te vinden. A&B Packing Equipment heeft daarom oplossingen ontwikkeld die dit probleem aanpakken door het verpakkingsproces te versnellen.



Op de editie van Fruit Logistica van dit jaar zal het bedrijf zijn G2 Evolution-machines demonstreren. De machines zijn in meer dan vijftien verschillende modellen beschikbaar, wat betekent dat voor elke capaciteit wel een machine te vinden is. De innovatieve software en het ontwerp zorgt voor hoge nauwkeurigheid bij het wegen, waardoor er per verpakking minder fruit wordt weggegeven en zo financieel verlies wordt verminderd.

In 2018 heeft A&B Packing zijn machines verder ontwikkeld met een nieuwe functie die ervoor zorgt dat telers en verpakkers aan de gewichtsvoorwaarden voldoen. Dat betekent dat het gewicht per verpakking van 300 gram minder dan 0,1% afwijkt.


 
Piotr Milewski is CEO van MILBOR PMC, dat de exclusieve vertegenwoordiger voor A&B Packing in Europa is. "De G2 Evolution kan als machine worden aangepast voor blauwe bessen, maar de toepassingen hiervan zijn veel breder. Hij kan ook worden gebruikt voor ander kwetsbaar fruit, zoals kiwibessen, kersen, cranberry, aroniabessen of zwarte bessen als ook voor gedroogd fruit en noten," aldus Milewski.

Zodoende is de G2 Evolution is een zeer veelzijdige machine. Dit geldt niet alleen voor het aantal verschillende fruitsoorten dat kan worden verpakt, maar ook voor het grote aantal verpakkingsopties. De G2 Evolution kan standaardbakken met verschillende gewichten verpakken, maar ook emmers, dozen of bekers. Als bij de machine de juiste module wordt geïntegreerd, kan deze ook worden gebruikt voor het verpakken in zakken.
 
A&B Packing Equipment is op Fruit Logistica te vinden in hal 7.1C bij stand B-04.
 
Voor meer informatie:
Piotr Milewski
Milbor PMC
Tel. : +48 660 00 25 26
Email: piotr@milbor.pl
milbor.pl
Publicatiedatum: