Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
40 verschillende smaken en de verkoop blijft stijgen.

Diepgevroren fruitpuree verovert China

De divisie Frozen van de Mazzoni Group stond met een stand op de Sigep-beurs (20-24 januari 2018) in Rimini en daar liet het zien dat diepgevroren fruitpuree nog altijd een gewild product is. Veel ijssalons en banketbakkers gebruiken het en de vraag naar verschillende smaken nam de afgelopen jaren toe. Inmiddels zijn er 40 smaken verkrijgbaar.



"Sinds 2015 biedt Mazzoni Frozen een breed assortiment gepureerd diepvriesfruit dat wordt geproduceerd in de vestiging in Tresigallo en we maken hierbij gebruik van fruit uit onze eigen toeleveringsketen. De puree is verkrijgbaar in verpakkingen van 10 of 1 kg en is bestemd voor de industrie, ambachtelijke werkplaatsen, ijssalons of banketbakkerszaken," zeggen Nicolo Borgatti en Carlo Trevisan.


Nicola Borgatti en Carlo Trevisan

Vanuit operationeel oogpunt is het niet makkelijk om de puree te standaardiseren omdat het bedrijf geen toevoegingen van welke aard dan ook gebruikt. Om een product te krijgen dat altijd homogeen van smaak is, is het noodzakelijk om te beginnen met een hoogwaardige grondstof en om het productieproces met professionaliteit te beheren.



Op dit moment zijn er ongeveer 40 smaken, gemaakt van natuurlijk fruit zonder toevoeging van conserveringsmiddelen, kleurstoffen of andere toevoegingen. Daarnaast is het bedrijf bezig met het ontwikkelen van twee nieuwe smaken op basis van groenten, pompoen en wortel.

"Over minder dan een maand gaat het nieuwe productiesysteem in bedrijf waardoor het moderner zal zijn. Deze stap moest gezet worden omdat we veel verzoeken ontvangen van onder andere China. Sjanghai is op dit moment ons referentiepunt, maar er zijn natuurlijk nog veel meer plekken in China en andere Oosterse landen die we willen veroveren," zegt Trevisan.

Contact:
Mazzoni Group

Tel.: (+39) 0533 607832
Email: surgelati@mazzonigroup.com
Web: www.mazzonigroup.com
Publicatiedatum: