Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
bij Hazera tot en met woensdag

Handel welkom in Taste Experience Center

Er liggen veel producten in het schap van Nederlandse en Duitse supermarkten die door Hazera ontwikkeld zijn. In de winter komen veel van deze groenten uit Spanje. Om beter te begrijpen welke behoeften er bij de handelsbedrijven zijn, nodigt Hazera hen graag uit om naar hun Taste Experence center in Bleiswijk te komen. Daar presenteert het bedrijf vandaag, morgen en woensdag de laatste nieuwe en bestaande producten vanuit het Middellandse zeegebied (vooral tomaat, paprika, meloen en komkommer). Hiervoor is ook een specialist van het Spaanse product development team in Bleiswijk. Dit om behoefte en aanbod beter op elkaar af te stemmen.


 
Bleiswijk is één van de vier Taste Experience Centers die Hazera dit jaar zal opzetten: telers, handel en retail zijn later dit jaar ook van harte welkom in onze Centers in Spanje (Almeria/Mucia), USA/Mexico en Israël. Het Taste Experience Center van Hazera is te vinden vinden bij het Delphy Improvement Center (Violierenweg 3, Bleiswijk).


 
Voor meer informatie:
Hazera
Arjan van Steekelenburg
M: +31 6 424 807 35
arjan.van.steekelenburg@hazera.com


 
Publicatiedatum: