Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sun&Vegs presenteert nieuwe lijn microgroenten

Sun&Vegs, een merk dat zich heeft gespecialiseerd in verse en gezonde producten zal zijn nieuwste innovaties presenteren tijdens de Fruit Logistica. Naast de traditionele selectie aan groenten en fruit, die bekendstaan om hun mediterrane accent, zal het bedrijf microgroenten presenteren. 



"Dit is een product dat steeds meer gebruikt wordt in de internationale keuken dankzij de kenmerkende geur, smaak en kleur. Bovendien zijn microgroenten zeer voedzaam. De microgroenten van Sun&Vegs worden gepresenteerd in vier verschillende variĆ«teiten, ieder met zijn eigen karakteristieke kleur en smaak: broccoli, mosterd, radijs en boerenkool," zo vertellen vertegenwoordigers van het bedrijf. 



"Om maximale versheid en kwaliteit van deze microgroenten te kunnen garanderen hebben we een innovatief soort verpakking ontworpen op basis van substraat, waardoor het product "levend" bij de klant aan komt. Hierdoor wordt de houdbaarheid van de groenten verlengd en wordt consumptie gemakkelijker." 


De cultivatie van deze microgroenten door Sun&Vegs is onderdeel van de innovaties die het bedrijf bij zijn Agronomic Innovation Centre (CIAM) in Montserrat (Valencia) heeft ontwikkeld. Het voornaamste doel van deze faciliteiten is om cultivatieprocessen te onderzoeken die efficiĆ«nt en duurzaam zijn, en om innovatieve voedseltrends te testen, zoals babysla en natuurlijk de microgroenten zelf. 


Het bedrijf zal aanwezig zijn bij het Fruit Logistic evenement in Hal 8.2, Stand A-03

Voor meer informatie:
Mariola Filgueira
Sun&Veg
Mob: +34 608 307 402
Publicatiedatum: