Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

50-jarig jubileum familiebedrijf De Kweker

Op 18 januari 1968 opende de familie Vroegop haar Cash & Carry onder de naam De Kweker. Nu, vijftig jaar later, staat de Amsterdamse levensmiddelen- en horecagroothandel net als in de beginjaren nog altijd bekend om het totaalassortiment. Gert Blaauw, algemeen directeur: 'Het is een feestelijk moment en tegelijkertijd het bewijs dat innovatief denken en doen loont. De afgelopen jaren hebben wij continu geïnvesteerd in nieuwe ontwikkelingen en zien wij - vooral online - een enorme groei. Natuurlijk blijven wij ook de komende jaren werken aan onze speerpunten kwaliteit, continuïteit en persoonlijke aandacht voor onze klanten.'

Jubileumjaar
Gedurende het jubileumjaar zet De Kweker extra aanbiedingsacties in om ondernemers in horeca en detailhandel te trakteren en organiseert het bedrijf een aantal jubileumevenementen waarmee klanten op culinaire wijze geïnspireerd worden. Gert Blaauw: 'Al vijftig jaar maakt De Kweker zich sterk voor innovatieve producten van startende producenten en selecteren wij bijzondere specialiteiten vanuit de hele wereld. Met de Amsterdam Food Pitch hebben wij een evenement in huis waarbij we ambitieuze koks en makers helpen hun product ook daadwerkelijk in de schappen te krijgen. Later in het jaar organiseren we een groots foodfestival in de monumentale Markthal op het Food Center Amsterdam waarbij we terugblikken en vooruitkijken op 50 jaar De Kweker. Al met al een mooi programma voor onze klanten dit feestjaar.'

MVO
Maatschappelijk verantwoord ondernemen en verantwoord geproduceerd eten en drinken maakt vanzelfsprekend onderdeel uit van het bedrijfsbeleid en dat laat De Kweker met trots zien door tijdens het jubileumjaar actief aandacht te vragen voor goed voedselonderwijs. 'Goed eten vinden wij erg belangrijk, het is onze passie en dagelijks werk. Onder goed eten verstaan wij lekker, maar ook verantwoord eten zodat kinderen gestimuleerd worden om bewuste keuzes in lekker en gezond eten te maken, daarom ondersteunen wij de Alliantie Voedselonderwijs met het inzamelen van handtekeningen,' aldus directeur Gert Blaauw.

Publicatiedatum: