Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vomar Voordeelmarkt viert 50-jarig bestaan met 6,4% omzetgroei

Over de gehele linie groeit de omzet in de supermarktbranche in Nederland. Recente cijfers van onderzoeksbureau Nielsen laten een omzetstijging van 3,4% zien in 2017 t.o.v. 2016. Vomar kende een autonome omzetgroei van 6,4%, daarmee is Vomar volgens Nielsen de snelst groeiende supermarkt van Nederland. Mooi nieuws voor het bedrijf dat dit jaar haar 50-jarig bestaand viert.

Historie
In 1968 werd de eerste vestiging geopend van het familiebedrijf Vomar Voordeelmarkt in IJmuiden. 50 jaar later is het bedrijf kerngezond en ligt er een groeistrategie klaar voor de toekomst. Vorig jaar werd de formulewijziging afgerond en werken alle 64 vestigingen volgens de nieuwe rode formule. In het jubileumjaar zullen de klanten bediend worden met wekelijks extra scherpe aanbiedingen. Inmiddels werken er meer dan 6.000 medewerkers bij de supermarkt en heeft de derde generatie van de familie Zwanenburg zitting genomen in de directie.

Groeistrategie
De ambitie van Vomar is helder. Omzetgroei in de bestaande winkels en uitbreiding van het aantal vestigingen. Samen met zusterbedrijf Hoorne Vastgoed is Vomar naarstig op zoek naar goede locaties in het bestaande bedieningsgebied Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Publicatiedatum: