Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Den Berk Délice behaalt 100% op BRC

"Eerste keer dat de auditor een clean sheet had gegeven"

Afgelopen donderdag en vrijdag was er de jaarlijkse BRC audit bij Den Berk Délice. Hier werd een uitzonderlijke score van 100% behaald. "Dit is de eerste keer dat de auditor een clean sheet had gegeven gedurende zijn 9 jaren dienst", vertelt Paul van de Mierop. "Dat de kwaliteit van het product altijd goed moet zijn, vinden we een evidentie. Maar om dit evident te laten zijn, vraagt dit wel een inspanning van alle werknemers."


 
"In de eerste plaats is het belangrijk om in een nette omgeving te kunnen werken. Zo laat je als bedrijf ook voelen aan je werknemers dat kwaliteit en netheid belangrijk is. Maar ook de traceerbaarheid en transparantie van een product is een belangrijk aspect. Zo kan van elk product dat bij de eindklant is, perfect bepaald worden welke dag het geoogst en verpakt is en welke verpakkingsmaterialen (leverancier, leverdatum,…) gebruikt zijn. We willen dat de consument de smaaktomaatjes rechtstreeks uit de verpakking kan consumeren. Dan is het erg belangrijk om voedselveiligheid te kunnen garanderen", besluit Paul.



Den Berk Délice is voor het 3e jaar BRC gecertificeerd.



Voor meer informatie:
Den Berk BVBA
Berkelaar 10
BE 2330 MERKSPLAS
T +32(0)14 40 72 40
F + 32(0)14 40 72 49
info@denberk.be
www.denberk.be
Publicatiedatum: