Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: export pomelo's daalt 15%

"Het teeltseizoen voor pomelo's in de regio Pinghe in Fujian begint elk jaar in augustus en duurt tot februari van het jaar daarop. De totale opbrengst van de pomelo-oogst van dit jaar zat op hetzelfde niveau als in het vorige seizoen. Volgens prognoses gaat de totale export met 15% afnemen. Wij halen echter voordeel uit onze uitstekende relaties met onze klanten, waardoor onze export vrij stabiel blijft," aldus een staflid van Zhangzhou You Duo Duo Fruit.


Pomelo's onder het merk "Master Pomelo" 


Apart verpakte pomelo's van You Duo Duo

Pomelo's van het merk "Master Pomelo" in opslag

De belangrijkste exportmarkten voor Zhangzhou You Duo Duo en zijn onlangs geïntroduceerde kwaliteitsmerk "Master Pomelo" zijn landen in de EU, Oekraïne en Rusland. De rassen die worden geëxporteerd zijn pomelo's met witvlezig vruchtvlees en met roodvlezig vruchtvlees. De pomelo's met witvlezig vruchtvlees nemen een groter aandeel in de export in, hoewel de pomelo's met roodvlezig vruchtvlees jaar op jaar steeds vaker worden geëxporteerd. In het fiscaal jaar tot nu toe heeft You Duo Duo al 1.000 containers aan het buitenland geleverd.


"Master Pomelo" 


Container gevuld met pomelo's


Dozen met pomelo's gereed voor export

"Ons bedrijf lever voornamelijk Guanxi-pomelo's, die uit Pinghe afkomstig zijn. We zijn in deze pomelosoort gespecialiseerd. We integreren teelt met verpakking en export. Onder de paraplu van ons bedrijf vallen onder andere een areaal van 87 hectare aan teeltgrond met GlobalGAP-certificaten en verschillende pakstations."

Joy Huang
ZhangZhou You Duo Duo Fruit Co.,Ltd.
Xiaou, Xintian Village, Banzi Town, Pinghe County, Zhangzhou City, Fujian Province, China
Main phone : +86 592 5568 331
Mobile phone: +86 189 6009 2367
Skype: freshpomelo1
Publicatiedatum: