Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

China: Nieuwe PDF-temperatuurmeter

Tzone Digital Technology komt met een nieuwe oplossing om temperaturen bij te houden. Het betreft een PDF-temperatuur-recorder die geschikt is voor eenmalig gebruik. Het apparaat wijkt af van andere temperatuur-recorders die op basis van USB-technologie werken, omdat de PDF-recorder niet hoeft te worden geïnstalleerd. Eerder bracht Tzone Digital Technology al met succes producten uit waarmee de vochtigheidsgraad kan worden gecontroleerd.


De PDF-temperatuurrecorder

De PDF-recorder is klein, weegt weinig en is bestand tegen water. Het apparaat kan temperaturen meten tussen de -30 en 70 ºC en kan periodes bijhouden van 30, 60 en 90 dagen. Als het product eenmaal bij de klant aankomt, hoeft er verder geen gespecialiseerde software worden geïnstalleerd. Er kunnen onmiddellijk verslagen worden gecreëerd op PDF-basis. 

De PDF-recorder verschijnt in februari op de markt. Tzone Digital Technology zal met een stand op Fruit Logistica in Berlijn aanwezig zijn, waar bezoekers nader kennis kunnen maken met de PDF-recorder.

www.tzonedigital.com
sales@tzonedigital.com
Publicatiedatum: