Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ben en Maik de Groot rijden Arctic Challenge Tour voor Kika

Tholen - Na de Dakar Rally vorig jaar rijdt Ben de Groot dit jaar samen met zijn zoon Maik de Arctic Challenge. "We zijn dol op auto's en motoren. We hebben al gereden in zeer warme omstandigheden en nu lijkt het ons een enorme uitdaging om de challenge uit te rijden in de extreme kou", verklaart de AGF-handelaar. "Maar dit keer wel met een goed doel. Voor deze tour hebben we gekozen om geld in te zamelen voor stichting KIKA (kinderen kanker vrij).



"Kanker is een nare ziekte welke je vaak niet of te laat aan ziet komen. Kinderen horen met vriendjes en vriendinnetjes te spelen in plaats van bezig te zijn met moeilijke beslissingen nemen en zich zorgen te maken. Om deze reden willen wij hiermee ons steentje bijdragen aan onderzoeken en geneesmiddelen zodat er in de toekomst minder kinderen aan kanker zullen sterven", vervolgt Ben. "Wij vragen daarom onze vrienden, kennissen en relaties om een bedrag te doneren. Het maakt niet uit welk bedrag. Gewoon geven wat je kunt of wilt geven, € 1,00 is al goed. Het gehele donatiebedrag zal verdubbeld worden! (NL92ABNA0550734058 tnv Ben de Groot o.v.v KIKA Arctic Challenge).

Deze tour start 13 januari om 12:00 uur bij Gijs van Doesburg in Zaltbommel, waar ook de Dakar Truck te bezichtigen is. Team No. 34 "de Grootjes" hoopt op 21 januari na zo'n 7.000 kilometer gereden te hebben 's middags weer te arriveren in het centrum van Zaltbommel. Ben en Maik zijn te volgen op de Dakar pagina van de Groot Fresh Group. Hierop zullen ze dagelijks een kort verslag posten over de voortgang van de belevenissen onderweg.