Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gecombineerde Zuid-Afrika bijeenkomst voor Water en Agri-food op 25 januari

Op 25 januari organiseren NWP, RVO.nl en Verbos Business Development een gecombineerde bijeenkomst in het kader van het Partners voor Water programma en de Water en AgriFood Nexus in Zuid-Afrika. "Tijdens deze bijeenkomst kijken we in het 1e deel terug op de activiteiten van het Zuid-Afrikaplatform in 2017 en bereiden we ons voor op de daaruit voortgekomen acties. Zo hebben het bezoek van Minister Mokonyane aan de Amsterdam International Water Week, het City of the Future evenement in Durban, deelname aan de PMA in Kaapstad en de Economische Missie in Kaapstad, gezorgd voor een goede positionering van de Nederlandse Water en Agri-sector in Zuid-Afrika in 2017."
 


In 2018 wordt in juni de WISA conferentie (water) in Kaapstad georganiseerd en in augustus staat de PMA (agrifood) in Johannesburg weer op de agenda. "Belangrijke momenten om de lopende initiatieven een stap verder te brengen met de Zuid-Afrikaanse partners. Tijdens de bijeenkomst gaan we, nĂ¡ een plenair gedeelte, in verschillende subsectoren uiteen. Een van de groepen bespreekt de uitkomst en mogelijke vervolgacties op de scoping studie naar Climate Smart Agriculture, lacunes in technologie en mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven in Zuid-Afrika. De andere focusgroepen van het Zuid-Afrikaplatform komen bijeen voor een gezamenlijke voorbereiding op de WISA conferentie."


Publicatiedatum: