Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Personeel Poiesz rondt AGF-training af

AGF staat bij Poiesz Supermarkten hoog in het vaandel en er is blijvend aandacht voor de kwaliteit van AGF in hun winkel. Goed opgeleide medewerkers zijn daarbij van groot belang. Om die reden hebben, ook in 2017, medewerkers van de afdelingen inkoop en goederenontvangst een reeks aan opleidingsdagen gehad in de productgroepen glasgroenten, vollegrondsgroenten, hard-, zacht- en steenfruit,
citrus, bananen en exoten.



Training
Deze in-company training werd verzorgd door AQS Nederland BV. Het doel van de training was om de kennis van de kwaliteit van de producten bij de deelnemers te vergroten. Deelnemers leerden het praktisch 'keuren' van productmonsters (trainingsmateriaal), maar ook van AGF-producten in het distributiecentrum. Daarnaast is aandacht voor de teelt, sortering, klassenindeling, verpakking en bewaarwijze van de producten. "De betrokken medewerkers hebben de in-company training als zeer leerzaam ervaren en hebben zelfs al verbeterpunten vastgesteld", laat AQS Nederland weten.Na afloop van de in-company training kregen de deelnemers een certificaat en sloot Poiesz de training af met een feestelijk tintje.


Voor meer informatie:
AQS Nederland BV
Louis Pasteurlaan 6
2719 EE Zoetermeer
Postbus 5305, 2701 GH Zoetermeer
T (0)88 3088500 F (0)88 3088501
aqs@aqs.nl
www.aqs.nl

Publicatiedatum: