Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Erik Waterman, Waterman Onions

“Acquisitie komt op de tweede plek”

Waterman Onions staat komend jaar voor de achtste keer op de Fruit Logistica in Berlijn. "Dit is de grootste groenten- en fruitbeurs ter wereld", zegt Erik Waterman. "Daar mag en wil je als Waterman Onions niet ontbreken. Alle grote partijen in de internationale handel van groenten en fruit komen hier naar toe. Het is de perfecte plek om onze handelspartners te ontmoeten." Ook in deze tijd van Internethandel is persoonlijk contact tussen partijen nog van cruciaal belang, vertelt Erik. "Je doet geen zaken voordat je elkaar een keer de hand hebt geschud." Het hoofddoel van de beursdeelname door Waterman Onions is dan ook relatie-onderhoud. "Acquisitie komt op de tweede plek", zegt Erik. "Maar uiteraard gebruiken we de beurs ook als uithangbord."


Erik (rechts) en Wim Waterman

Gloednieuwe stand
De 2018-editie van de Fruit Logistica heeft voor Waterman Onions ook een speciaal tintje. "We nemen een gloednieuwe stand in gebruik", glundert Waterman. "Het is een mooie open stand waar we prachtig ons complete assortiment uien en specialiteiten kunnen presenteren." Ook Nederlandse telers zijn welkom om een kijkje te komen nemen op de stand van Waterman Onions. "Voor telers met interesse in de wereld van groenten en fruit is een bezoek aan de Fruit Logistica een aanrader", zegt Erik. "En ze mogen altijd bij ons langs komen voor een kop koffie."

Waterman Onions staat in hal 3.2 op stand C.25

Voor meer informatie:
Waterman Onions
Hannie Schaftweg 12
8304 AR Emmeloord
Tel: +31 (0)527 617 496
Fax: +31 (0) 527 697 801
erik@waterman-onions.nl
www.waterman-onions.nl

Publicatiedatum: