Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
persoonlijk overhandigd aan de kopers

Ananas uit Phuket voor 'slechts' €400 per stuk

Sinds kort kan een lokaal Thais ananasras vooruit besteld worden. Hoewel de ananassen ruim €400 per stuk kosten, moeten liefhebbers er snel bij zijn want het fruit is erg populair. De Phuket ananas is vermaard vanwege haar zachte smaak, knapperige textuur en aangename aroma. 

In totaal kunnen er 109 stuks vooruit besteld worden, waarvan er negen speciaal verpakt worden en €400 euro per stuk kosten. De overige exemplaren kosten rond de €40 per stuk. De provincie hoopt dat de ananasafzet zo'n €11.685 op zal brengen.

De Bangkok Post laat weten dat de negen speciaal verpakte ananassen, die voorzien zijn van een gouden label, nog voor het Chinese Nieuwjaar persoonlijk zullen worden overhandigd aan de kopers. 

Het Chinese Nieuwjaar wordt groots gevierd in Phuket, waar veel Chinees-Thaise gezinnen wonen. Het fruit wordt gebruikt om goden en voorouders te eren gedurende de festiviteiten. Mensen geloven dat dit hen geluk zal brengen.







Publicatiedatum: